Recepta per fer la teva pròpia Garrutel·la

Bona sana i sense oli de palma.


Si ets de les persones a qui els agraden les cremes de cacau, amb aquesta recepta et lleparàs els dits!


Ingredients


  1. Garrofa en pols (3 cullerades soperes)
  2. 150 grams d’avellanes
  3. 4 o 5 dàtils sense pinyol
  4. 150 ml de llet vegetal (de civada o ametlles)
  5. Una culleradeta de mel

Preparació


Agafa tots els ingredients i posa’ls a la batedora o el Minipimer fins a aconseguir una barreja amb una textura cremosa. Afegeix-hi més llet si la barreja queda massa espessa.


Unta-la sobre una llesca de pa, combina-la amb fruita o afegeix-la al iogurt i... a gaudir-ne!


Nota: si trobes que el gust és massa intens, la propera vegada pots reduir la quantitat de garrofa.

AdjuntMida
PDF icon Recepta de Garrutel·la3 MB
Curs escolar: