Practica el bon gust!

Cada estació la natura ens ofereix uns aliments característics, amb uns sabors, unes textures i uns colors particulars. Menjar aliments de temporada permet que el nostre cos s’adapti millor als canvis ambientals, ajudant-lo a fer front a les demandes de l’entorn. A més, ambientalment, consumir productes fora de temporada o comprar-los a altres països suposa un cost evitable en transport, benzina, emissions de CO2, fertilitzants, conservants, refrigeració, etc. i, alhora, una pèrdua de nutrients durant el procés.


Aliments com l’all, la remolatxa, el plàtan o l’enciam es produeixen tot l’any. Però, en canvi, d’altres només es produeixen uns mesos en concret. De les fruites, verdures i hortalisses següents, sabries identificar quines són característiques de cada temporada?


Troba les que no corresponguin a l’estació:



 


Pots ajudar-te d'aquest quadre del Ministeri de Medi Ambient Rural i Marí sobre els fruites i verdures de temporada: http://www.alimentacion.es/imagenes/es/B_Tr%C3%ADptico_Frutas_Verd_tcm5-34734.pdf

Curs escolar: