Noticies

Estrenem curs amb una nova Agenda Escolar!

“L’aleteig d’una papallona pot provocar un huracà en una altra part del món.” És l’“efecte papallona”, un concepte extret de la teoria del caos que el 2004 va inspirar una pel·lícula fantàstica amb el mateix nom.

Això significa que les nostres accions, per petites que siguin, poden tenir efectes a curt, mitjà o llarg termini, i també en indrets que es troben molt allunyats de nosaltres. En aquest context, el lema “Pensa en global, actua en local” adquireix una rellevància especial. I és que al planeta Terra, on vivim, tot està relacionat.

365 dies per connectar-te al món...

T’has parat mai a pensar quina relació hi ha entre tu i els ossos polars? I com ens afecten notícies que ens arriben de l’altra punta del món, com el deteriorament de la Gran Barrera de Corall, que es troba a més de 15.000 km de casa nostra? Saps que molts dels productes que menges i utilitzes diàriament estan contribuint a la destrucció de les selves d’Indonèsia, on viuen els orangutans? I que hem de donar les gràcies a les abelles, per ser aquí, un dia com avui?

L’Agenda a les xarxes socials

Estrenem, aquest any, l’Instagram de l’Agenda Escolar. També ens trobareu al Facebook. Segueix-nos i no et perdis res!

Informacions, recursos, activitats, curiositats, premis... i molt més, que t’ajudaran a connectar-te al món i viure amb més harmonia amb el planeta de què formes part.

Ens trobaràs al Facebook i a l’Instagram (@agendaescolardiba).