Noticies

Kahoot sobre plàstics

Posa a prova els teus coneixements en relació amb els plàstics, amb aquest Kahoot que hem preparat!

Pots jugar individualment o per equips! Demostra el que saps i tot el que has après durant aquest curs!

Accedeix-hi a través d'aquest enllaç.

#joemquedoacasa

Quan la vida ens obliga a quedar-nos a casa…

El coronavirus ens obliga a reinventar-nos. A repensar la vida tal com la coneixíem. Una situació que podem considerar un problema o una oportunitat. De nosaltres depèn veure-ho d'una manera o d'una altra. Les persones ens aturem, el consum baixa i la contaminació disminueix. El planeta respira, com feia temps que no ho feia, a mesura que nosaltres alentim el ritme i frenem l’activitat accelerada a què estem acostumats.

365 dies per viure sense plàstics !

Comença un nou curs, i amb ell, tot un any per unir-te al repte #zeroplastics.  I és que, en els últims anys, els plàstics s’han convertit en un greu problema ambiental i que posa en perill la salut de les persones. Es tracta d’un material molt costós i difícil de produir i, també, de reciclar, i molt contaminant. Com que n’hi ha tant i costa molt de gestionar, s’acumula al medi i fa estralls als ecosistemes, posant en perill la vida de molts animals, que poden quedar-hi atrapats o ofegats en ingerir-lo en confondre’l per menjar.

El plàstic, omnipresent!

Roba, envasos, materials per a la construcció, bosses, cotxes, avions, joguines, ordinadors, bolígrafs, compreses, bosses, sabates, targetes de crèdit... L’ús del plàstic es va generalitzar a partir de la Segona Guerra Mundial i avui en dia és un material omnipresent. És difícil pensar en alguna activitat que estigui totalment lliure de plàstic. El plàstic és per tot arreu.

L’Agenda a les xarxes socials

Ens trobareu, com és habitual, al Facebook i a l’Instagram (@agendaescolardiba). Si encara no ho fas, segueix-nos! Hi trobaràs informació interessant, més enllà dels continguts que apareixen a les agendes i anirem fent sortejos on podràs guanyar nombrosos premis!!! 

A què esperes per fer-te'n seguidor@??