Per saber-ne més

Pregunta't, atura't, busca, planteja't, assegura't, informa't, recorda't.... abans de comprar un producte! ! En aquesta activitat trobaràs 10 consells bàsics per ser un consumidor responsable! 
Descobreix 10 curiositats sobre el plàstic que segur que no et deixaran indiferent !  
Qui ho diu que reciclar no està de moda? Aquí tens una proposta per estar a l’última i, alhora, respectar el medi ambient!
Passeja pel teu barri, poble o ciutat i cerca productes de comerç just en supermercats o botigues! En aquesta activitat t'expliquem com fer-ho! 
Què són els RAEE? Són Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics. Posa't a prova i comprova si ets capaç d'identificar-los en el següent dibuix!
Les teves accions són el millor exemple! Actua i comparteix els teus coneixements, campanyes i imatges per sensibilitzar sobre la problemàtica dels plàstics i què podem fer per fer-hi front, amb amics i familiars, a través de xarxes socials presencials o virtuals.  I, si en vols saber més, en...
El canvi climàtic és una realitat, de la qual els científics no en tenen cap dubte. Però, què pots fer tu per fer-hi front? 
I tu, què pots fer? Planta arbres, utilitza paper reciclat i tingues cura de les teves plantes. Cada cop que utilitzes paper reciclat estàs ajudant el planeta, estalviant aigua i energia. I, alhora, estàs salvant la vida de molts arbres, grans aliats nostres en la lluita contra el canvi climàtic.
La nostra vida ha estat sempre íntimament lligada a la llum solar. Gràcies al sol, les plantes poden créixer i convertir-se en aliment per als animals. Els animals es mengen la cel·lulosa i nosaltres ens mengem les plantes o els animals. Produïm menjar, vestits, ens desplacem, etc., a partir de la...
La contaminació atmosfèrica afecta milions de persones arreu del món. Les emanacions de partícules i gasos deterioren la salut i el medi ambient, ocasionen olors desagradables, pèrdua de visibilitat i danys a escala local i planetària. Al següent dibuix es troben representades les principals fonts...