Per saber-ne més

Qui ho diu que reciclar no està de moda? Aquí tens una proposta per estar a l’última i, alhora, respectar el medi ambient!
Passeja pel teu barri, poble o ciutat i cerca productes de comerç just en supermercats o botigues! En aquesta activitat t'expliquem com fer-ho! 
Què són els RAEE? Són Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics. Posa't a prova i comprova si ets capaç d'identificar-los en el següent dibuix!
El canvi climàtic és una realitat, de la qual els científics no en tenen cap dubte. Però, què pots fer tu per fer-hi front? 
Amb accions senzilles a nivell local, podem aconseguir grans canvis a nivell mundial. Comença, doncs, actuant des de casa i identifica, en el dibuix, conductes insostenibles que afavoreixen el canvi climàtic. Seràs capaç de trobar-les totes?
La nostra vida ha estat sempre íntimament lligada a la llum solar. Gràcies al sol, les plantes poden créixer i convertir-se en aliment per als animals. Els animals es mengen la cel·lulosa i nosaltres ens mengem les plantes o els animals. Produïm menjar, vestits, ens desplacem, etc., a partir de la...
La contaminació atmosfèrica afecta milions de persones arreu del món. Les emanacions de partícules i gasos deterioren la salut i el medi ambient, ocasionen olors desagradables, pèrdua de visibilitat i danys a escala local i planetària. Al següent dibuix es troben representades les principals fonts...
Fa uns anys el grup de rock català SAU, ens convidava a reflexionar sobre l'estat del medi ambient amb aquesta cançó. I tu, què en penses? Creus que "això es pot salvar"?
Canviem nosaltres i ajudem a canviar el nostre entorn més proper! Ens hi ajudes?
Malgrat petites dosis de radiació UV són beneficioses per a nosaltres i indispensables per a la producció de vitamina D, un excés pot resultar molt perjudicial. Descobreix per què!