Sabies que...

Per reflexionar-hi...

«No dubtis mai que un petit grup de ciutadans compromesos pot canviar el món. De fet, només això pot aconseguir-ho.» (Margaret Mead, antropòloga i poeta nord-americana; 1901-1978)

Per reflexionar-hi...

«Només soc un, però soc un. No puc fer-ho tot, però puc fer alguna cosa. No deixaré que el que no puc fer m’impedeixi fer el que sí que puc fer.» (Edward Everett Hale, clergue unitarista nord-americà; 1822-1909)

Per reflexionar-hi...

«No oblidem mai que un llibre, un llapis, un nen i un professor poden canviar el món.» (Malala Yousafzai, activista pakistanesa per l’educació, bloguera i estudiant universitària; 1997)

Per reflexionar-hi...

«No és fàcil ser dona dirigint processos de resistència indígenes. En una societat increïblement patriarcal, les dones estem molt exposades, hem d’enfrontar-nos a moltes circumstàncies d’alt risc, i a campanyes masclistes i misògines.» (Berta Cáceres, líder indígena lenca, feminista i activista ambiental hondurenya; 1971-2016)

Per reflexionar-hi...

«La injustícia, en qualsevol part, és una amenaça a la justícia en totes les parts.» (Martin Luther King, activista afroamericà dels drets civils; 1929-1968)

Per reflexionar-hi...

«La lluita ecologista sempre ha estat molt invisibilitzada, en part perquè s’ha vist hippy o elitista; però no és així, ens afecta a tots.» (Lucía Bonicatto, 17 anys, portaveu del moviment Fridays for Future Barcelona)

Per reflexionar-hi...

«No es pot matar la veritat. No es pot matar la justícia. No es pot matar allò per què lluitem.» (Jean Léopold Dominique, periodista i activista haitià per la democràcia; 1930-2000)

Per reflexionar-hi...

«Ningú és massa petit per marcar la diferència. Si uns nens i nenes podem ocupar els titulars de tot el món només per faltar a l’escola, imagineu què podríem aconseguir tots junts si de veritat ho volguéssim.» (Greta Thunberg, estudiant i activista sueca; 2003)

Per reflexionar-hi...

«Tot està per fer i tot és possible.» (Miquel Martí i Pol, poeta i escriptor català; 1929-2003)

Per reflexionar-hi...

«Si no és ara, quan? I si no som nosaltres, qui?» (Frase emprada per diversos autors, sovint assignada a Primo Levi, escriptor italià d’origen jueu; 1919-1987)