L’enigma de la mort de Jofre Guinovart

Aquesta agenda amaga un missatge adreçat a les persones joves d’arreu del món. Per descobrir-lo, haureu de posar a prova els vostres coneixements, però també la vostra astúcia. Teniu per davant tot un curs per ajudar la Martina, la protagonista de la història, a resoldre el misteri i accedir a documents confidencials. Sense pressa, però sense pausa, perquè el temps se’ns acaba.

Els enigmes estan encadenats. Això vol dir que en resoldre’ls obtindreu informació que us permetrà accedir al següent repte i continuar avançant. Al final de l’agenda (si la teniu en paper) trobareu pistes que us ajudaran si us quedeu encallat en alguna part. No les consulteu si no és estrictament necessari. Si no teniu l’agenda en paper podeu descarregar-vos el document en PDF 365 dies per frenar l’emergència climàtica, que trobareu a aquest portal web, així com el document amb les Pistes, si el necessiteu.

El futur és a les vostres mans! Vosaltres escolliu si voleu ser part activa del canvi o no; formar part de la solució o del problema.

Sereu capaços de resoldre aquest misteri?