El temps se'ns acaba

El curs escolar 2021-2022 ja s'ha acabat. Amb l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament heu après què és l'emergència climàtica i què podem fer per mobilitzar-nos i actuar. Heu resolt el misteri de la mort d'en Jofre Guinovart ? 

Si heu arribat a resoldre el joc de pistes us haureu pogut descarregar i consultar la Guia per joves sobre l’emergència climàtica

Si no ho heu pogut fer la podeu descarregar en aquest enllaç. Hi trobareu un munt de propostes i accions que podeu fer.

Aquesta guia vol ser una crida a l’acció, que serveixi per conscienciar totes les persones, i en especial les persones joves, de la necessitat d’actuar. El canvi climàtic ens afecta a totes i a tots, sense excepció. Per què, doncs, una guia adreçada als joves? Si bé cadascun de nosaltres, petits i grans, tenim molt a fer —i hem de fer-ho!— per reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i aturar la tendència del planeta a escalfar-se cada cop més, les persones joves sou, en definitiva, els qui en patireu més les conseqüències, però també els qui teniu l’empenta, l’entusiasme i la perseverança per capgirar el món i reinventar el sistema. Cal una revolució que posi de cap per avall la manera que tenim de consumir i de produir i, en definitiva, de viure.