Capítol 03 - La Terra s'escalfa

Capítol 3: La Terra s'escalfa

La Júlia, del CRCC, explica a la Martina que la Terra s'escalfa.

La concentració de CO2 a l'atmosfera, que era de 280 ppm (parts per milió) abans de la revolució industrial, ja supera les 400 ppm. Es tracta, possiblement, dels valors més alts dels últims 14 milions d'anys. Aquest augment s'atribueix a l'acrivitat humana, concretament a la crfema de combustibles fòssils i a la desforestació.

Capítol 04 - No és més net qui més neteja sinó qui menys contamina

Capítol 4: No és més net qui més neteja sinó qui menys contamina

Les emissions mundials de CO2 van passar de 2.000 milions de tones el 1900 a més de 36.000 milions de tones 115 anys després.

Les emissions de CO2 per capita són un indicador de la contribució dels diferents ciutadans del món a l'escalfament global. Descobreix quins són els països que emeten més CO2 i quant CO2 emets tu. 

Per reflexionar-hi...
«Pel que fa al futur, no es tracta de predir-lo, sinó de fer-lo possible.» (Antoine de Saint-Exupéry)

Properes diades internacionals

10/08/2022

#SantLlorenç

Cada any, pels voltants de Sant Llorenç, té lloc una pluja de meteors coneguda amb el nom de les llàgrimes de Sant Llorenç o els Perseids. És una de les pluges d'estels més intenses i fàcils de gaudir.

 

12/08/2022

#diajoventut

La joventut és font d’iniciatives, creativitat, força i il·lusió, però, alhora, també, font de problemes. Aquest dia, instaurat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, és una ocasió per organitzar activitats per promoure l’interès i la presa de consciència entre els...


Troba’ns a les xarxes socials

Facebook