Estrenem un nou curs!

Un total de 75.000 alumnes de Catalunya (eminentment de la província de Barcelona, però també d’altres indrets del territori català) han rebut, aquest curs, les Agendes Escolars del Medi Ambient i el Desenvolupament que elabora la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Per la seva banda, també s’han distribuït 6.700 calendaris escolars a les aules dels 114 municipis que els van demanar.

Les agendes i els calendaris del curs 2017-2018 se centraran en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, amb la intenció d'avançar cap una societat ambientalment, econòmicament i socialment més justa i sostenible, eradicar la pobresa i la desigualtat i promoure comportaments proambientals que ens permetin fer front al canvi climàtic i als altres problemes que amenacen el planeta.

Els qui teniu a les mans aquests materials, trobareu un munt de propostes, en forma d’activitats i informacions diverses, per transformar el planeta en el que vivim en un món millor! Teniu, al vostre davant, tot un curs per aconseguir-ho.

Voleu sumar-vos a aquest repte?

Si la resposta és positiva, a banda de llegir i dur a terme les activitats proposades a les agendes o als calendaris, us convidem a unir-vos a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) on, a més, trobareu idees que ens ajudaran a aconseguir-ho!

Que tingueu un molt bon curs!! smiley