Estrenem curs amb una nova Agenda Escolar!

80.000 agendes i 7.000 calendaris escolars ja estan en mans dels alumnes dels 129 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat que els han sol·licitat.

Aquests recursos d’educació ambiental, gestionats des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, se centren, enguany, en l'economia del bé comú i el consum col·laboratiu com una manera de disminuir el nostre impacte ambiental i la petjada ecològica. Amb l'objectiu d'avançar cap una societat ambientalment, econòmicament i socialment més justa i sostenibe, tot fomentant la participació dels joves a qui s'adreça aquest producte, en diferents esferes de la societat. 

Amb aquesta finalitat, durant aquest curs us proposem una sèrie d’activitats i informacions setmanals que ens recorden que, a la natura, tot està relacionat, i ens conviden a observar i aprendre del seu exemple. A fixar-nos en les seves formes i funcions, i emmirallar-nos en els models que ens ofereix, models de cicles sostenibles i de cooperació. 

Que tingueu molt bon curs!